Home

Achtergrond laatste update:28 dec 2012

Wout Dekker

Ex-topman Wout Dekker van Nutreco verruilt het bestaan aan de uitvoerende kant voor dat aan de zijde van de toezichthouders. Hij leidde Nutreco sinds 2012 en deed dat volgens de buitenwereld prima. Zijn opvolger bij Nutreco is de Noor Knut Nesse.

In 2013 kan Dekker een sprong vooruit verwachten, want hij wordt vanaf de zomer president-commissaris van de Rabobank, verreweg de belangrijkste bank voor de Nederlandse agribusiness. Sinds 2010 is hij daar al commissaris. Als voorzitter van de RvC is hij ook een beetje opperhoofd van het cliëntèlesysteem bij de bank.

Geboortejaar: 1956

Functies:
• Bestuursvoorzitter Nutreco NV
• Lid Raad van Commissarissen Rabobank Nederland
• Lid Raad van Commissarissen Macintosh Retail Group
• Lid Taskforce Biodiversiteit & Natuurlijke Hulpbronnen

• Lid Adviesraad Uitgevende Instellingen NYSE Euronext Amsterdam

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.