Home

Achtergrond

Veel biologische producten in kerstpakket

In Nederland worden er dit jaar voor het eerst meer dan 5 miljoen kerstpakketten uitgedeeld.

Dat is een stijging van een miljoen pakketten in vier jaar tijd. Vooral biologische producten en wijn zijn populair bij de samenstellers van de pakketten. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een populair thema voor het kerstpakket.

Biologica-directeur Peter Jens is blij met de populariteit van biologische producten in het kerstpakket. "Dat zorgt er voor dat een hele nieuwe groep mensen kennis maakt met biologisch. Wij merken dat vooral de boodschap die gegeven wordt met een biologisch pakket belangrijk is. Met biologische producten geeft de gever aan dat hij geïnteresseerd is in de gezondheid en het welzijn van degene die het pakket krijgt."

Kelly Lubbers

Of registreer je om te kunnen reageren.