Home

Achtergrond 368 x bekeken

Staking Vion Meppel

Stakende werknemers van Vion Meppel deelden vandaag in Druten pamfletten uit aan collega’s.

Stakende werknemers van Vion Meppel deelden vandaag in Druten pamfletten uit aan collega’s. Foto VidiPhoto

Op het Witte Huis in Washington is de kerstboom gearriveerd. Bomenkwekers Jessie Davis en Russell Estes van River Ridge Tree Farms in North-Carolina die de boom leverden, werden met hun gezin ontvangen in de ambtswoning van de Amerikaanse president. Het is de laatste boom voor de familie Bush op het Witte Huis. Foto ANP

Een prachtig plaatje vormen de schapen van Ger Lardinois in de sneeuw. In Zuid-Limburg viel gisteren ongeveer 10 centimeter. "Het ziet er mooi uit, maar het vergt veel extra werk", aldus de schapenhouder. "Door de sneeuw worden de omheiningsnetten zwaar en zakken in. De schapen gaan dan op zoek naar een nieuw stukje gras. Het kost extra tijd om de omheiningen te controleren." Foto Twan Wiermans

Aafke Knibbe en Leen Noordam sorteren de spruiten die zijn geteeld door de akkerbouwers Knibbe, Oppelaar en Noordam. Alleen bij de spruiten werken de akkerbouwers in het Zuid-Hollandse Hazerswoude-Dorp samen, zegt Enno Knibbe. "We telen samen 46 hectare spruiten. Het sorteren duurt tot begin februari. De spruiten gaan naar de Greenery. De opbrengst en de kwaliteit van de spruiten is goed. Maar de prijzen zijn dramatisch slecht. Wellicht dat we het areaal volgend jaar daarom wat inkrimpen." Foto Koos van der Spek

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.