Home

Achtergrond 634 x bekeken

Rijk Zwaan breidt flink uit in Fijnaart

Rijk Zwaan is gestart met een groot nieuwbouwproject op de locatie Fijnaart.

Gisteren werd de eerste paal geslagen door Riekie van Doornmalen, de echtgenote van Rijk Zwaan-directeur Anton van Doornmalen.

De nieuwbouw omvat de uitbreiding van kantoorruimte, laboratorium en kantine en zal omstreeks maart 2010 helemaal zijn afgerond. De totale oppervlakte van de gebouwen bedraagt ongeveer 2500 m2 en moet een stevig fundament vormen voor de toekomst.

"Deze uitbreiding is essentieel voor de verdere groei van ons bedrijf", zo verwoordde Anton van Doornmalen het belang van de nieuwbouw gisteren tijdens een toespraak. Het laboratorium zal worden voorzien van de modernste technologie, zodat Rijk Zwaan nog sneller in staat is om nieuwe rassen op de markt te brengen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.