Home

Achtergrond

Productie filet Americain AH deels uit handen Stegeman

Supermarktconcern Albert Heijn betrekt voortaan een deel van haar filet americain van bedrijf Hilton Meats in Zaandam.

Dit gaat ten kosten van productie bij Stegeman in Deventer. De productie van filet americain is een belangrijke activiteit voor Stegeman. In totaal worden bij dit bedrijf ongeveer 700 soorten vleeswaren gemaakt, maar de meeste daarvan in kleine hoeveelheden.

Albert Heijn verklaart de stap door de groei die de supermarkt doormaakt, zo meldt Meat & Meal. "Leveranciers moeten ook aan die groei kunnen voldoen", aldus een woordvoerder. Albert Heijn wil niet afhankelijk zijn van één leverancier. Hilton Meats zit in de voormalige centrale slagerij van Albert Heijn in Zaandam.

Of registreer je om te kunnen reageren.