Home

Achtergrond 1 reactie

PVV wil debat dierenterrorisme

De PVV wil direct na het kerstreces van de Tweede Kamer een debat met minister Ernst Hirsch Ballin van Justitie over recente aanslagen, die zouden zijn opgeëist door "dierenterroristen''.

Volgens de PVV worden de ernst van de bedreigingen en het geweld nog steeds onderschat. VVD-Tweede Kamerlid Fred Teeven zegt in een reactie er herhaaldelijk samen met het CDA op te hebben aangedrongen om illegale acties van mensen die zich dierenbevrijders noemen te bestempelen als terrorisme.

Politie en justitie kunnen de activisten dan beter aanpakken, zonder dat de wettelijke bevoegdheden hoeven te worden uitgebreid.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    slachtoffer

    Hoogtijd, deze gasten zijn zeer gevaarlijk! Deze moet je hard aanpakken, hier is niemand mee gebaat. Dat men goed om gaat met dieren is een must. Maar door slaan en zelfs aanslagen plegen is teroristisch! Dus keihard bestrijden, en geef wakkerdier met hun door geslagen beleid ook maar een veeg mee. De grenzen zijn ver over schreden. Waarom moet dit weer door de PVV aan ge kaart worden? Hier hadden de grote partijen allang mee bezig moeten zijn. Moet de enkeling die altijd machteloos is hier het slachtoffer van worden? De overheid heeft zeer vaak met actievisten om de tafel gezeten om er geen last van te hebben. Dit dan maar ten koste van de slachtoffers, als ze er maar zelf beter van worden! Gelukkig is er een PVV!

Of registreer je om te kunnen reageren.