Home

Achtergrond 226 x bekeken 2 reacties

Ook Deen stopt met verkoop blank kalfsvlees

Ook supermaktketen Deen stopt met de verkoop van blank kalfsvlees. Wakker Dier meldt dat Deen heeft laten weten dat het vlees in de 54 supermarkten wordt vervangen door rosé kalfsvlees.

Wakker Dier voert een campagne tegen blank kalfsvlees, omdat de dieren volgens de organisatie op een ijzerarm dieet worden gezet waardoor ze bloedarmoede krijgen.
Deen is niet de eerste supermarkt, want eerder al beëindigden Bas, Dirk, Digros, C1000 en Super De Boer de verkoop van blank kalfsvlees. "Albert Heijn wil niet stoppen. De supermarkt en kalversector dreigen met een rechtszaak als wij deze campagne niet stoppen'', meldt een zegsman van de dierenwelzijnsorganisatie.

Albert Heijn en Wakker Dier gaan in januari rond de tafel zitten om te spreken over het verschil van inzicht, zei een woordvoerster van Albert Heijn. Het supermarktconcern vindt het belangrijk om te praten en de consument voor te lichten. Albert Heijn heeft Wakker Dier eerder gevraagd te stoppen met een aantal uitlatingen en de organisatie heeft dat ook gedaan.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    ex klant super de boer

    Nu allemaal maar boodschappen doen bij albert hein.

  • no-profile-image

    witvleesmester

    met zijn allen naar de albert heijn!!!!!!

Of registreer je om te kunnen reageren.