Home

Achtergrond 161 x bekeken 1 reactie

'Natuurorganisaties zorgen voor trage invoering Natura 2000'

Natuurorganisaties zorgen zelf voor een trage invoering van het Europees natuurbeleid (Natura 2000), door een uiterst strikte naleving van Europese richtlijnen te eisen.

Dat vindt CDA-europarlementariër Cornelis Visser. Volgens hem is een goede beleidsevaluatie nodig; zolang die er niet is, moeten nieuwe natuurgebieden beperkt worden aangewezen. De commissie-Trojan, die voor minister Verburg het ammoniakbeleid onderzocht, stelde dat Nederland Natura 2000 niet strenger heeft ingevoerd.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    gert

    de natuurorganisaties hebben alleen maar haast om de landbouwgronden in bezit te krijgen ,maar doen er dan vaak niets mee en klagen dan ,dat ze geen geld hebben om het te onderhouden of om in te richten,dus de de plannen zijn financieel niet goed onderbouwd

Of registreer je om te kunnen reageren.