Home

Achtergrond 2 reacties

Kuhn neemt Kverneland Geldrop over

Voor 115 miljoen euro koopt Bucher Industries, moederbedrijf van Kuhn, de Kverneland Group Geldrop BV.

Bij Kverneland Geldrop worden Vicon en Kverneland-Taarup persen, wikkelaars, trommelmaaiers en maishakselaars gebouwd. Kuhn neemt het bedrijf over omdat ze al deze machines nu niet in het leveringsprogramma heeft. Kuhn wil totaalleverancier worden, de overname past dus in haar strategie. Onlangs nam het bedrijf ook al spuitenfabrikant Blanchard SAS over.

Nieuwe naam, nieuwe kleur

Kverneland Group Geldrop zal voortaan Kuhn-Geldrop BV heten. Alle 400 medewerkers kunnen in dienst blijven en ook de bedrijfsleiding blijft werkzaam in het nieuwe bedrijf. De voormalige Kverneland machines zullen op korte termijn in het Kuhn-oranje de fabriek in Geldrop verlaten. Waarschijnlijk is op de Sima al een Kuhn-pers te zien.

Foto

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Henk v Schie

  Wat ontzetten jammer, deze prachtige producten waren een uitstekende aanvulling met het programma zeker nu Kverneland marktleider is met de ISOBUS technologie en Kuhn hier niets van heeft.
  Wij boeren zitten hier op te wachten, helaas..

 • no-profile-image

  veehouder

  Wat heeft Neelie gekregen om dit geod te vinden

Of registreer je om te kunnen reageren.