Home

Achtergrond 189 x bekeken

Joustra nodigt NVAF uit voor gesprek

De Nieuwe Vrije Agrarische Federatie (NVAF) heeft in januari een gesprek met de nieuwe voorzitter van het Productschap Tuinbouw (PT), Tjibbe Joustra.

Dat schrijft de NVAF in een ingezonden brief aan het vakblad De Boomkwekerij. Joustra legt op 1 januari zijn huidige functie neer als nationaal coördinator terrorismebestrijding. Bij het PT volgt hij Dirk Duijzer op, die eerder dit jaar onverwachts naar de Rabobank vertrok.

Volgens de NVAF heeft Joustra in november al een schriftelijke uitnodiging gestuurd voor een gesprek op het kantoor van het PT in Zoetermeer. Een woordvoerder van het PT bevestigt dat er een gesprek staat gepland tussen de nieuwe PT-voorzitter en de NVAF, maar kon niet zeggen wanneer het gesprek precies plaats zal vinden.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.