Home

Achtergrond 13 reacties

Jan Vayne in opspraak door Unox-reclame

Pianist Jan Vayne behoudt zijn nominatie voor de verkiezing van de meest sexy vegetariër van het jaar.

Dit meldt de website van Telegraaf. Vayne is namelijk te zien is in een spotje voor Unox-rookworsten. Dat heef Wakker Dier zondag gemeld.

"Het zegt meer over Unox dan over Jan Vayne dat het bedrijf iemand reclame laat maken voor een product dat hij zelf nooit zou willen eten", stelt een zegsman. Volgens Wakker Dier heeft Vayne tijdens het opnemen van het spotje geen rookworst gegeten, zoals in beeld wel wordt gesuggereerd. "En dan nog hebben wij liever iemand die inconsequent goed is dan iemand die consequent fout is", aldus de woordvoerder.

Vayne is één van de twintig Bekende Nederlanders die strijden voor de titel 'meest sexy vegetariër van het jaar'. Andere nominaties zijn voor onder anderen Georgina Verbaan, Marianne Thieme, Wouter Bos, Dolf Jansen en Jeroen van Merwijk. De prijs ging eerder naar Antonie Kamerling, Guido Weijers en Monique van der Werff.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  gert

  geen boerenkool of snert zonder heerlijke worst !

 • no-profile-image

  abel

  tis hoe dan ook weer reclame voor unox

 • no-profile-image

  melkveehouder

  Ja hoor, mijn vrouw weet dat ik goed gezond ben. En huwelijk heeft ons inderdaad niet blind gemaakt. Buitens huis goeie appetit opdoen en lekker thuis blijven eten.

 • no-profile-image

  down under

  Hoezo een vegetariër? http://player.omroep.nl/?aflID=7951432 hier is te zien dat hij een kippetje eet.

 • no-profile-image

  boer

  Waar hebben jullie het over?vegetarisme en rookworst gaan prima samen.

 • no-profile-image

  melkveehouder

  Jan Vayne wist niet dat unox worst van een dier afkomstig is

 • no-profile-image

  melkveehouder

  Klinkt paradoxaal, maar je hebt blijkbaar lekker vlees nodig om het vleeseten tegen te gaan.
  Georgina Verbaan, Marianne Thieme, Pamela Anderson en unox zijn allemaal vleesproducten waar mensen van smullen.

 • no-profile-image

  eerlijke scharrelkippenhouder

  Jan Vayne is hiermee het prototype zogenaamde dierenvriend, er zijn heel veel mensen in Nederland die roepen dat het allemaal zo zielig is gesteld met de arme beesten, maar die wel voor het goedkoopste product gaan.
  Als het op geld aan komt zijn de principes opeens een stuk minder belangrijk.... Als mensen meer geld over zouden hebben voor hun producten dan hoeven er geen discussies te worden gevoerd over dierwelzijn...

 • no-profile-image

  Vrijgezel

  Melkveehouder je vrouw kan wel vinden dat je gezond bent. Heb je wel eens, zoals ik dit jaar, door artsen nalaten kijken? Nu alleen nog een vrouw en boerenkool met worst zien te vinden........

 • no-profile-image

  Noek

  Tja; De kop boven het artikel dat Jan Vayne in opspraak is door Unox reklame is hoe dan ook nogal vreemd.

 • no-profile-image

  Boer

  Hahaha,"knap"lekkere vleeswaren Melkveehouder.En jij maar proberen moeders de vrouw de indruk te geven dat je er geen kijk op hebt.Gelukkig zijn we van het getrouwd zijn niet blind geworden.

 • no-profile-image

  Paul

  Het is niet Jan Vayne die in opspraak is, dat zou wel erg laat zijn, maar Wakker Dier. Immers deze 'dierenbeschermingsorganisatie' nomineert Vayne als meest sexy vegetarier terwijl deze Zwolse pianist meewerkt aan een Unox-reclame. Het feit dat Vayne in de reclame niet werkelijk worst eet, neemt niet weg dat zowel hij als Wakker Dier Unox-worst promoten.
  Kortom, Wakker Dier werkt mee aan het promoten van een dierlijk product en dat zou je niet verwachten van een dergelijke organisatie.

 • no-profile-image

  Kees

  Dit is oud nieuws. Heb ik weken geleden al op allerlei andere websites gelezen, maar nu de Telegraaf het brengt is het ineens nieuws?

Laad alle reacties (9)

Of registreer je om te kunnen reageren.