Home

Achtergrond 225 x bekeken

Intratuin verkoopt meer kerstspullen

Ondanks de economische neergang zijn Nederlanders geld blijven uitgeven aan kerstspullen.

De kerstomzet van tuincentrum Intratuin steeg met 4 procent ten opzichte van vorig jaar. Dat maakte het bedrijf vandaag bekend. De stijging is wel minder spectaculair dan een jaar geleden, toen deze 10 procent bedroeg. Het bedrijf had zelf voor kerst 2008 gerekend op een omzetstijging van 3 procent, gelijk aan de gemiddelde verwachting voor de detailhandel.

Intratuin schrijft de sterke verkopen toe aan de behoefte van consumenten aan een "vertrouwde, traditionele'' kerst. Naast de traditionele kerstboom, gaat er dit jaar vooral veel kerstversiering over de toonbank bij Intratuin.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.