Home

Achtergrond 265 x bekeken

Harry Muskee krijgt gps-route door Drenthe

De Drentse blueslegende Harry Muskee krijgt een eigen gps-route door zijn provincie. Dat bevestigde de gemeente Aa en Hunze woensdag.

Het gps-systeem, dat kan worden gebruikt in de auto en op de fiets, leidt Muskee-fans langs dertig locaties in de hele provincie, waar de zanger heeft gewoond en waar hij met Cuby and the Blizzards muziekgeschiedenis heeft geschreven. Op die locaties vertelt Muskee via het systeem zelf wat hij er heeft beleefd.

De route is een initiatief van de Stichting Behoud Cultureel Erfgoed Harry Muskee en wordt gefinancierd door de gemeenten Aa en Hunze, Assen en de provincie Drenthe. In het voorjaar wordt de route officieel gepresenteerd.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.