Home

Achtergrond 203 x bekeken

Drukte bij Paleis Het Loo

Nationaal Museum Paleis Het Loo in Apeldoorn beleeft tijdens de kerst drukke dagen. Voor de kassa's staan vanmiddag lange rijen, aldus een woordvoerder van Het Loo.

Vooral de tentoonstellingen 'SpeelGoed op Het Loo' en 'Drie eeuwen kerstversiering bij de Oranjes' trekken veel belangstelling.
Op eerste en tweede kerstdag passeren meer dan 6000 bezoekers de kassa's van Het Loo. "Dat is topdrukte voor ons'', aldus de woordvoerder. In het kader van de kersttentoonstelling zijn de vertrekken in het museum sfeervol ingericht. Kersttafels zijn op authentieke wijze gedekt en in het paleis staan in verschillende stijlen opgetuigde kerstbomen.

Ook speelgoed van jonge prinsen en prinsesen is in Het Loo te zien. Zo zijn er poppen te zien van prinses Wilhelmina en prinses Juliana, inclusief indrukwekkende poppengarderobe. Bezoekers zien verder ook speelgoed van koningin Beatrix en een rode trapauto van prins Willem-Alexander.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.