Home

Achtergrond 197 x bekeken

Deze kerstvakantie 14 circussen zonder wilde dieren

Ze zijn niet tegen circussen, maar promoten circussen zonder wilde dieren.

Sinds donderdag doet de campagne Wilde Dieren de Tent uit dat ook op internet. Met het oog op de kerstdagen hebben de initiatiefnemers 'diervriendelijke circussen' die de komende dagen zijn te bezoeken op een rijtje gezet (www.wildedierendetentuit.nl).

Daarbij zijn onder meer het Wereldkerstcircus in Theater Carré, het Internationale Circusfestival in Enschede en het Wereldsterrencircus in Arnhem. Nooit eerder toerden er zo veel (veertien) circussen zonder dieren door Nederland, aldus de zegsman van Wilde Dieren de Tent Uit. "Een trend. Deze zomer al waren er voor het eerst meer circusvoorstellingen zonder wilde dieren dan met.''

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.