Home

Achtergrond 1 reactie

Consument niet in paniek door crisis

De meeste Nederlanders zeggen weinig last te hebben van de economische crisis.

De meeste consumenten verwachten zelfs in het komende half jaar evenveel of meer te kunnen besteden. Dat blijkt uit een vandaag gepubliceerd onderzoek van managementadviesbureau Booz & Company onder ruim duizend consumenten.

Van de ondervraagden zegt bijna driekwart dat het huidige economische klimaat matig tot slecht is. Zij verwachten dan ook een vermindering van de waarde van het huis (75 procent) en van hun beleggingen en spaargeld (77 procent). Toch menen drie van de vijf ondervraagden dat de economische situatie geen invloed heeft gehad op de huishouduitgaven en 67 procent verwacht daarin geen verandering in het komende halfjaar. Met de feestdagen zegt dan ook 65 procent van de consumenten evenveel of meer uit te geven dan een jaar geleden.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    gert

    het is erg druk in de winkels

Of registreer je om te kunnen reageren.