Home

Achtergrond laatste update:26 dec 2012

Cees 't Hart

Onder leiding van de bedachtzame en vriendelijke Cees ’t Hart heeft FrieslandCampina zich ontwikkeld tot een wereldwijde ingrediëntenspeler en konden de exportsuccessen op Aziatische en Afrikaanse markten worden uitgebouwd.

Helaas overtuigen de successen van FrieslandCampina niet op alle fronten.  De coöperatie en zuivelreus is inmiddels de fase van fusiebedrijf voorbij, zo constateerde de directie vorig jaar. De tijd van oogsten moet nu zijn aangebroken. Daar is in de snel veranderende zuivelwereld echter nauwelijks gelegenheid toe. Er wordt verdiend, maar niet meer dan het oude Friesland Foods deed. Veel van het verdiende geld gaat bovendien weer zitten in de voorbereiding op de periode na het einde van de melkquotering.  De leden van FrieslandCampina hebben het wel goed, maar lopen hun collega’s bij andere zuivelaars niet fluitend voorbij. Daarvoor doet FrieslandCampina het toch niet goed genoeg.

Geboortejaar: 1959

Functies
• CEO Friesland-Campina
• Lid Nederlands Agribusiness Forum
• Lid Global Dairy Platform
• Voorzitter NZO
• Bestuurslid Productschap Zuivel
• Lid dagelijks bestuur VNO-NCW 
• Voorzitter Top-team Agro&Food

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.