Home

Achtergrond 4 reactieslaatste update:26 dec 2012

Cees Veerman

Oud-minister van LNV Cees Veerman is nog steeds een superbestuurder, maar opereert in de agrarische sector meer en meer op de achtergrond. De ruzie binnen het CDA, 2 jaar geleden, over de gedoogpositie van de PVV en de daarna volgende neergang van het CDA hebben zijn positie niet verstevigd.

Oud-minister van LNV Cees Veerman is nog steeds een superbestuurder, maar opereert in de agrarische sector meer en meer op de achtergrond. De ruzie binnen het CDA, 2 jaar geleden, over de gedoogpositie van de PVV en de daarna volgende neergang van het CDA hebben zijn positie niet verstevigd.

Geboortejaar: 8 maart 1949

Functies:
- Lid Raad van Commissarissen Rabobank Nederland, vanaf juni 2007
- Lid Raad van Commissarissen "Royal Barenburg Group"
- Voorzitter Meta-evaluatiecommissie Kwaliteitszorg Wetenschappelijk Onderzoek, vanaf juli 2007
- Lid Raad van Commissarissen handelshuis "Koninklijke Reesink", vanaf 2008
- Lid Raad van Commissarissen Ikazia Ziekenhuis Rotterdam
- Voorzitter Raad van Commissarissen "USG People", vanaf december 2009
- Lid bestuur NWO (Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek), vanaf december 2009 
- Voorzitter Raad van Bestuur Bracamonte B.V. te Groesbeek
- Voorzitter Raad van Toezicht Kennis voor Klimaat
- Voorzitter Raad van Toezicht Deltaris
- Voorzitter Raad van Toezicht Roosevelt Academy, Middelburg
- Voorzitter VEWIN (Vereniging van waterbedrijven in Nederland), vanaf 1 september 2011
- Lid Raad van Toezicht Stichting VU-VUmc, vanaf 1 mei 2012
- Leerstoel Wageningen UR
- Leerstoel Universiteit Tilburg
- ‘Special Advisor’ van de Vietnamese regering inzake de ontwikkeling van een Vietnamees Deltaplan voor de Mekong-rivier

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Deze man heeft nooit genoeg , is een kwestie hebben,hebben en nog eens hebben. CDA onwaardig

 • no-profile-image

  gert

  hij is ook als oudminister van LNV verantwoordelijk voor het inleveren van Natura 2000 in brussel wat voor de nederlandse landbouw zeer negatief uitpakt,omdat er veel fouten gemaakt zijn in de samenstelling van de plannen

 • no-profile-image

  oostlander

  Niet te vergeten zijn aandeel in het gedrocht dat nu Greenery heet. Hij heeft met zijn denktank een uniek en eenmalig waterdicht systeem om zeep geholpen en nu zit de nederlandse tuinbouw diep in de ellende mede door zijn toedoen. Binnen de Deltacommissie maakt hij zich weer lachwekkend door te doen geloven dat de zeespiegel de komende honderd jaar p/m 80 cm gaat stijgen; de laatste eeuwen is die met amper 17 cm gestegen wat heel natuurlijk is. Wanneer dit soort onzin door de kamer serieus genomen wordt betekent dat miljarden die over de balk gesmeten worden en in de zakken verdwijnen van lieden die het zeker niet vedienen.

 • no-profile-image

  spotvogel

  Wat heet nevenfuncties. De man is een wanderlend sjoemelvat en kwam als minister zo vaak in opspraak dat ik mij ervoor schaamde dat hij destijds mijn hoogste baas was. Daarom 'eerde' ik hem door een boek aan hem op te dragen: "de Pestvogels van Veerman". Ik hoop van ganser harte dat hij zich ooit zal moeten verantwoorden, want dit is geen sprotje maar een menshaai!

Of registreer je om te kunnen reageren.