Home

Achtergrond 193 x bekeken

Burgemeesters lanceren Science Park Holland

Tussen Rotterdam en Delft aan weerszijden van de A13 verrijzen de komende jaren twee hightech bedrijventerreinen.

Vandaag gaven Ivo Opstelten en Bas Verkerk, burgemeesters van Rotterdam en Delft, het startsein voor deze Science Port Holland. Zij deden dat samen met de collegevoorzitter van de Technische Universiteit (TU) Delft, Dirk Jan van den Berg.

Het science park wordt in nauwe samenwerking met de TU en de Erasmus Universiteit in Rotterdam gebouwd. "Zowel studenten met een gouden idee, kleine groeiende ondernemingen als grote internationale bedrijven zijn welkom om er zich te vestigen'', aldus een woordvoerder.

Het ultramoderne bedrijventerrein moet over uiterlijk vijftien jaar gebouwd zijn.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.