Home

Achtergrond laatste update:26 dec 2012

Bert Jan Ruumpol

Topman Bert Jan Ruumpol van veevoerconcern ForFarmers wil met zijn bedrijf naar de beurs om verdere groei mogelijk te maken. De rekenmeester kwam bij toeval in de veevoersector terecht, maar begreep al snel dat alleen met groei nog enige marge gemaakt kan worden.

Durfde in 2012 afscheid te nemen van de soms zeer winstgevende handelsonderneming Cefetra in Rotterdam.  Sloeg in 2011 een grote slag door een deal te bereiken met Nutreco over de overname van Hendrix. ForFarmers draait veel beter dan op valt te maken uit de handel in certificaten, schreef SNS Securities in november 2012..

Geboortedatum: 22 augustus 1958

Functies:
• Algemeen directeur den directievoorzitter ForFarmers B.V.
• Bestuurder Coöperatie FromFarmers U.A.
• Bestuursvoorzitter Stichting Administratiekantoor ForFarmers
• Bestuurslid Deutsche Verband Tiernahrung eV. (DVT)

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.