Home

Achtergrond 207 x bekeken 2 reacties

AID schrijft voor 1,4 miljoen aan boetes uit

De Algemene Inspectiedienst heeft in 2007 voor 1.394.035 euro aan boetes uitgeschreven.

In totaal werden 430 boetes opgelegd. Dat blijkt uit de jaarrapportage milieu over 2007 van het functioneel parket, die het ministerie van Justitie vrijdag openbaar heeft gemaakt.

Van de boetes werd 553.495 euro voorwaardelijk opgelegd. De gemiddelde geldboete bedroeg 3241,94 euro, waarvan gemiddeld 1.954,74 euro onvoorwaardelijk.

De inspectiedienst van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit droeg in 2007 1975 zaken aan bij justitie.

Laatste reacties

  • no-profile-image

    (G)KOEIENBOER

    Greet, school niet afgemaakt zeker !!!

  • no-profile-image

    Greet

    Zo...en dit is dan nog slechts het topje van de ijsberg. In hoeveel zaken gaat het om leed toegebracht aan dieren? Durft de branche nog te beweren dat ze respect verdient (de goede daargelaten natuurlijk)? Geweldig dat er zoveel mensen protesteren tegen het maken van winst over de ruggen van dieren. Voor de politiek, Guusje, met haar stomme manier van prioriteiten stellen, heb ik geen enkel respect. Voor "Den Haag"schaam ik mij diep. Slechts door de acties van deze mensen tegen dierenleed voel ik mij weer wat minder triest. Dat zijn mensen met power en body die het met een kleine groep op moeten nemen tegen de "moord en verminking van dieren voor geld. Deze groep moet in de gaten gehouden worden? Is Guusje zo bang voor haar aandelen in waarschijnlijk de bioindustrie? Is ze zo bang dat mensen geen vlees meer willen kopen bij het inzien van waar ze mee bezig zijn door vlees op tafel te zetten? Zielig, om zo, op zo'n post, beheerst te worden door geld en macht en de lust om dieren over te laten aan de diepste ellende. Lof voor de dierenactivisten die in de kou de straat op gaan om mensen te informeren over de waarheid achter de schone schijn van het politieke beleid van onze 3 economische ministeries en nu dus 4 (nu Guusje zich ook al met het promoten van dierenleed bezighoudt).

Of registreer je om te kunnen reageren.