Home

Achtergrond 151 x bekeken

Vooral ouderen naar rijles 'parkeergaragefobie'

Een groep van 26 inwoners van Borne die het eng vindt een parkeergarage in te rijden, heeft zich aangemeld voor een gratis rijles.

Dit is een initiatief van de gemeente en een lokale autorijschool. Directe aanleiding is het feit dat nogal wat inwoners de nieuwe parkeergarage onder het Kulturhus mijden omdat ze angstig zijn. "Het zijn met name ouderen die zich voor de rijles hebben aangemeld. De vrouwen zijn met twintig personen ruim in de meerderheid'', meldde een gemeentevoorlichter maandag.

Donderdagavond wordt in het gemeentehuis voor de deelnemers een voorlichtingsbijeenkomst gehouden. Vanaf volgende week dinsdag beginnen de praktijklessen. Iedere deelnemer krijgt een half uur les om af te rekenen met het 'parkeergaragefobie'.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.