Home

Achtergrond 279 x bekeken

Vier apparaten verdoofd castreren goedgekeurd

De Stichting Compensatiefonds Kosten Verdoofde Castratie Beerbiggen heeft vier verdovingsapparaten goedgekeurd om voor vergoeding van de aanschafkosten in aanmerking te komen.

De goedgekeurde apparaten zijn: de Degrocast van de Groene Belangenbehartiger type 1.2008.10, de Piglift van de Noord Amsterdamse Machinefabriek, de MS Pigsleeper II Basic-Out, type 0209959 en als laatste de MS Pigsleeper I Basic-IN, type 0209951. De beide laatste apparaten zijn van Schippers in Bladel.

Ook heeft de Stichting de modules 'Verdoofd castreren' van de beide IKB-regelinghouders (CBD en DGB) goedgekeurd. Varkenshouders kunnen tot 31 december 2008 een aanvraag voor vergoeding indienen bij de Stichting. Om voor de vergoeding in aanmerking te komen is deelname aan één van de modeules 'verdoofd castreren' een vereiste.

Of registreer je om te kunnen reageren.