Home

Achtergrond 234 x bekeken

Vergunning voor nieuwbouw WUR Glastuinbouw

De gemeente Lansingerveld heeft de bouwvergunning afgegeven voor de nieuwbouw voor Wageningen UR Glastuinbouw in Bleiswijk.

Hiermee is het startsein gegeven voor de bouw van de kantoorlocatie aan de Violierenweg in Bleiswijk. De kassen van Wageningen UR Glastuinbouw zijn al een tijdje aan den Violierenweg in bedrijf. Inmiddels is op de plek gestart met het grondwerk. Het gebouw krijgt op de begane grond een aantal (koppelbare) vergaderruimtes, de bibliotheek, enkele grote kantoren en een ruimte voor smaakonderzoek. In totaal zullen in het gebouw in Bleiswijk ongeveer 65 medewerkers van Wageningen UR Glastuinbouw gehuisvest worden.

Bouwbedrijf De Groot Vroomshoop (www.degrootvroomshoop.nl) heeft de opdracht gekregen. Dit bedrijf bouwt volgens een speciaal concept waardoor de bouwtijd beperkt blijft. De oplevering staat gepland voor de zomer van 2009 waarna de medewerkers van Wageningen UR Glastuinbouw afscheid kunnen nemen van de tijdelijke huisvesting, waarin zij nu in Bleiswijk gehuisvest zijn.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.