Home

Achtergrond 3 reacties

Veel vrijwilligers actief tijdens Natuurwerkdag

De achtste landelijke Natuurwerkdag heeft veel vrijwilligers aangetrokken.

Tijdens deze 'opknapbeurt' van het Nederlandse landschap gingen 11.000 mensen, waaronder veel kinderen, met zaag en snoeischaar aan het werk op meer dan 320 locaties in heel Nederland.

Minister Gerda Verburg van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) was vandaag één van de vrijwilligers die deelnam aan de Natuurwerkdag. Op landgoed Linschoten, gelegen midden in het Groene hart, gaf zij het startsein voor de Natuurwerkdag. Minister Verburg was enthousiast over de flinke opkomst van vrijwilligers op het landgoed en wees op het belang van vrijwilligers voor landschap en natuur.

De Natuurwerkdag vindt elk jaar op de eerste zaterdag van november plaats en is onderdeel van Make a Difference Day. Het doel van MADD is te laten zien hoe belangrijk vrijwilligerswerk voor de samenleving is én om nieuwe vrijwilligers te werven.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  boer mieras

  waneer die millieufreaken bij hun baas zo een inspanning moesten doen dan zouden de vakbonden akties afkondigen, maar nu lopen die geitenwollensokken figuren zich het vuur uit de sloffen voor een onnodig project van de millieumaffia

 • no-profile-image

  gert

  niet zagen of kappen,dat is toch verkeerd,wat zullen ze gezweet hebben

 • no-profile-image

  W Zandbergen

  Net dierendag. Eenmaal per jaar doen alsof je je best doet. De rest van het jaar lopen verpesten.

Of registreer je om te kunnen reageren.