Home

Achtergrond

Tijger doodt verzorger in dierentuin Mexico

Een tijger heeft zijn 26-jarige verzorger gedood in een Mexicaanse dierentuin.

Het dier wist uit zijn hok te komen, doodde de man en liep nog 24 uur vrij rond in de zoo. Dat maakte de staatsveiligheidsdienst dinsdag bekend.

Circa 150 mensen hielpen bij de zoektocht naar het dier, dat het terrein niet wist te verlaten. Beveiligingsmedewerkers schoten het dier dood. Het incident gebeurde in Bio Parque Estrella nabij Mexico-stad.

In Mexico zijn de afgelopen tijd wel vaker gevaarlijke dieren ontsnapt. Vorige week werd een tijger aangetroffen in een woning in het westen van Mexico. In september raakte een bus een uitgebroken olifant, waardoor de bestuurder en de dikhuid stierven.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.