Home

Achtergrond

Stempakketten onvolledig geadresseerd

In drie waterschappen zijn stembiljetten niet of verkeerd bezorgd.

Dat heeft de Unie van Waterschappen geconstateerd en is maandag door de waterschappen bekendgemaakt. Het ging mis doordat de lettertoevoeging achter het huisnummer niet werd afgedrukt, aldus een verklaring.

Het gaat om waterschap De Dommel (Noord-Brabant) en de hoogheemraadschappen Hollands Noorderkwartier en Rijnland. De Unie van Waterschappen heeft de adressen in kaart gebracht en brengt de betrokkenen per brief op de hoogte. Het gaat om een "zeer klein percentage'' van het totaal. Exacte cijfers staan in de verklaring niet genoemd. Voor mensen die geen stempakket hebben ontvangen, is een vervangend pakket beschikbaar.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.