Home

Achtergrond

Randstad boekt minder winst

Uitzender Randstad heeft in het derde kwartaal een vijfde minder winst geboekt vergeleken met proforma resultaten van vorig jaar.

Dat maakte Randstad donderdag bekend. Voor de vergelijkbaarheid zijn de resultaten van het eerder dit jaar gekochte Vedior en Randstad gecombineerd.
De omzet kwam 3 procent lager uit op 4,47 miljard euro. Het bedrijfsresultaat (ebita) ging met 4 procent omlaag tot 242,4 miljoen euro. In dit cijfer zijn de integratiekosten en eenmalige lasten niet meegerekend.
Randstad heeft last van verdere vertraging in zijn markten. ”De recente financiële crisis heeft een significante invloed op het producenten- en consumentenvertrouwen, wat duidelijk zichtbaar is in onze markten”, aldus het bedrijf in een toelichting.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.