Home

Achtergrond 225 x bekeken

Opening Agriport A7 met overdekte winternachtmarkt

De officiële opening van Agriport A7 op vrijdag 28 november aanstaande wordt opgeluisterd met een grote, overdekte winternachtmarkt.

Dit evenement is met name bedoeld voor de bewoners in het gebied rond Agriport en wordt georganiseerd door gemeente Wieringermeer en Agriport A7.

De belangstelling voor marktkramen is enorm. Volgens de organisatie van de markt is de beschikbare ruimte voor de markt bijna volgeboekt. "Iedereen heeft grote verwachtingen van de winternachtmarkt. Het is overdekt, dus niet afhankelijk van het weer. En rond de feestdagen is het altijd leuk om tegen koopjes aan te lopen. Er is voor ieder wat wils, van woon- en cadeauartikelen tot sieraden en speelgoed. We verwachten meer dan 5.000 bezoekers uit de wijde omgeving", aldus marktmeester Casper van Zoonen.

De nachtmarkt duurt van 18.00 uur tot 22.30 uur. Aansluitend is er in het naastgelegen feestplein tot 02.00 uur groot feest met optredens van de bands Reckless en Miss Jones. De entree van de overdekte Winternachtmarkt en het feest bedraagt 1 euro per persoon en komt in zijn geheel ten goede aan de Stichting AED in Wieringermeer. Het evenement vindt plaats in het logistieke centrum van Agriport A7, het bedrijventerrein langs de A7 ter hoogte van Medemblik.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.