Home

Achtergrond 194 x bekeken

'Nijmegen heeft beste café van Nederland'

Café Jos in Nijmegen is de beste kroeg van Nederland. tenminste, dat vindt de jury van het het vakblad Misset Horeca, dat vandaag zijn jaarlijkse Café Top 100 openbaar maakte.

Het café van Martien Evers mag zich nu Café van het Jaar noemen. Zeventien vakmensen bezochten voor de top 100 het afgelopen jaar bijna vierhonderd cafés in heel Nederland anoniem en beoordeelden ze op gastvrijheid, sfeer, kwaliteit van de geserveerde dranken, hygiëne en uitstraling.

Het cafe in Nijmegen is volgens het vakblad een "waar eldorado voor bier- en wiskeyliefhebbers'' en een "echt mensencafé''. Net als vorig jaar staat Proeflokaal In den Uiver in Haarlem op nummer 2. De derde plaats is voor De Nieuwe Dikke Dries in Utrecht. Nummer 1 van vorig jaar De Wolthoorn in Groningen is volledig uit de lijst verdwenen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.