Home

Achtergrond

Nieuwe maaidorser eerste vrucht uit samenwerking

Machinefabrikant Same Deutz-Fahr introduceert de rotor maaidorser 7545 RTS.

Dit is het eerste voortvloeisel uit de in het voorjaar getekende overeenkomst met de Argentijnse axiaalexpert Vassalli Fabril. Deutz-Fahr wachtte met het bekendmaken van de overeenkomst tot er positieve resultaten te melden waren.

De nieuwe machine heeft volgens de fabrikant een hogere productie dan een traditionele maaidorser dankzij de rotor in de lengte van de machine. Bovendien is het apparaat makkelijker aan te passen aan verschillende omstandigheden. De rotoraandrijving is hydraulisch en heeft een omkeermogelijkheid.

De dorser beschikt over een 9.000 liter graantank met een loscapaciteit van 90 liter per seconde, meldt het bedrijf.
De machine wordt gebouwd in een Kroatische fabriek.

Of registreer je om te kunnen reageren.