Home

Achtergrond 234 x bekeken

Lange files door herfstweer

Mede door een combinatie van regen en harde wind stond er vanmorgen rond half negen 400 kilometer file.

Dat meldde de ANWB. Bij het knooppunt Everdinge spoelde de regen noodbelijning van de weg, die was aangebracht vanwege wegwerkzaamheden. De politie deed uit voorzorg een rijstrook dicht, wat leidde tot meer dan 20 kilometer file op de A2 richting Utrecht.
Op de A20 tussen Gouda richting Hoek van Holland is een vrachtwagen met afval gekanteld bij knooppunt Kethelplein op de verbindingsweg naar de A4. Verkeer richting Europoort moet omrijden via de Brienenoordbrug en de A15.

Druk is het vooral op de A2, A4, A12 en de A27. Schiphol heeft geen problemen met de wind. Alle toestellen kunnen volgens schema vertrekken en binnenkomen, meldde een woordvoerster.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.