Home

Achtergrond 163 x bekeken

'Joran in Thailand in vrouwenhandel'

Joran van der Sloot, die wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van Natalee Holloway, legt zich momenteel toe op handel in Thaise vrouwen voor de seksindustrie.

Dat zei misdaadverslaggever Peter R. de Vries vandaag naar aanleiding van berichtgeving in De Telegraaf.

De Vries zette de afgelopen maanden opnieuw een undercoveractie op touw tegen Van der Sloot, net als in de zaak-Natalee Holloway. Toen zette De Vries Patrick van der Eem in, aan wie Van der Sloot uiteindelijk opbiechtte dat hij wist wat er met Natalee is gebeurd toen zij in mei 2005 op Aruba spoorloos verdween.

Deze keer heeft Joran zich laten verleiden tot het te koop aanbieden van Thaise vrouwen voor de seksindustrie in Nederland, aldus De vries. Zondag presenteert de misdaadverslaggever de resultaten van de actie onder dekmantel in zijn eigen programma op SBS6.

De Vries hoorde via via dat Van der Sloot met vrouwenhandel bezig was "en toen zijn we ertussen gaan zitten''. Het is niet zover gekomen dat daadwerkelijk Thaise vrouwen op het vliegtuig naar Nederland zijn gezet.

Van der Sloot had volgens de onderzoeksjournalist wel al een aantal vrouwen opgetrommeld die volgens hem beschikbaar waren. Hij had verder foto's van deze vrouwen bij zich toen hij een ontmoeting had met de infiltrant. Van der Sloot heeft volgens De Vries ook gepocht dat hij contact had met een grote Thaise vrouwenhandelaar.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.