Home

Achtergrond 7 reacties

Gestolen Britse trekkers staan in Polen

De Britse politie heeft samen met Poolse autoriteiten zes gestolen trekkers teruggevonden.

De partij, afkomstig uit het Britse Kent, stond bij de Poolse stad Radom.

In totaal stuitten de autoriteiten op machines met een gezamenlijke waarde van ongeveer een kwart miljoen euro. Naast trekkers troffen de agenten ook andere landbouw- en bouwmachines.

In Polen zijn twee mannen gearresteerd op verdenking van diefstal of heling. Het onderzoek leverde eerder in Groot-Brittannië al vijf verdachten op. Ook zij zijn aangehouden.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  pedro

  vandaag gestolen, morgen in polen

 • no-profile-image

  eric

  hebben ze mn gazonmaaier er ook tussen gevonden?

 • no-profile-image

  karel

  Een Engelsman of ook Nederlander of wie ook kan leveren op bestelling.
  De Polen komen het ophalen en betalen ervoor.
  Weet jij veel, dit bericht geeft daarover geen uitsluitsel.
  Wat wel opvalt dat deze hard werkende mensen zijn binnengehaald en met open armen ontvangen. Onder het koren zit altijd kaf, maar om ze nu allemaal te beoordelen als kaf. Polariseren werkt altijd contraproduktief, kun je maar beter niet doen.
  Als je het overkomt ben je boos, dat is mij ook overkomen lang geleden. Stelletje criminelen uit Zuid-Holland op bezoek gehad in Brabant in het holst van de nacht. Ze zijn opgespoord, maar justitie veroordeelt ze, maar daarmee is de schade nog niet betaald. Dat moet justitie nog leren ook voor de mensen te gaan doen. Veroordelen voor de schade en meteen kaalplukken. Als bestolene moet je niet ook daar nog eens achteraan moeten gaan. Justitie laat je dan nog eens achter met een rechtzaak of een incassobedrijf omdat de dief niet wil betalen enzovoort.
  Het justitieel beleid moet in deze worden aangepast. Het is een gezegde geworden: wie vervuilt, die betaalt. We moeten er nog een aan toevoegen: Wie schade veroorzaakt, die moet de schade betalen. Wil of kan die persoon dat niet, stuur dan maar naar de mijnen in Siberie.
  Onwillige mensen maken de maatschappij onverschillig, daar kunnen we niks mee. Nu niet, nooit.

 • no-profile-image

  jan

  Het is toch te zot voor woorden dat mijn fiet van 200 euro een unieke sleutel. heeft en ieder fendt, nh , JD enz, te starten is met een sleutel van het merk waarom beveiligen we niet meer

 • no-profile-image

  Klaas

  Ongrijpelijk dat de Engelsen hun gestolen goederen zonder argwaan verschepen naar het vaste land.

 • no-profile-image

  gerco

  Nee eric, dan moet je bij die engelsman zijn die je dat partijtje goeiekope asfalt aangesmeerd heeft. Die heeft je gazonmaaier meegenomen als wisselgeld.

 • no-profile-image

  boer mieras wemeldinge

  daar zijn wij goed mee dat die polen deze kanten opkomen in Zeeland stelen die gasten ook als de raven ,waneer er een pool in de polder komt dan is er de volgende dag wat gestolenjacobje@

Laad alle reacties (3)

Of registreer je om te kunnen reageren.