Home

Achtergrond 164 x bekeken

Geld rolt harder met shopcoach

Zet een paar "shopcoaches'' in en de economie fleurt op.

Die les kan worden getrokken uit de actie zaterdag in Hardenberg waar tien mannen onder begeleiding van een persoonlijke winkelcoach het vernieuwde centrum introkken om sinterklaas- en kerstcedeautjes aan te schaffen. De heren hadden nog nooit zoveel geld uitgegeven aan presentjes, verklaarden zij na afloop tegenover de gemeente die de promotiestunt organiseerde.

Vooral de juwelier bleek een gewild doel waardoor al snel het idee post vatte dat de shopcoaches wellicht ingefluisterd waren door het thuisfront. "Maar dat kan niet want ze wisten niet wie welke coach zou krijgen,'' weerlegde een gemeentewoordvoerder deze gedachte. Volgens hem hadden de mannen allemaal wat geleerd en krijgt de actie wellicht in de toekomst een vervolg.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.