Home

Achtergrond 165 x bekeken

Federatie Agrotechniek trekt handen van Leeuwardense beurs

De Federatie Agrotechniek trekt zich volledig terug uit de Landbouwwerktuigenbeurs 2009 in Leeuwarden.

De brancheorganisatie richt volgens WTC Expo zelf een beurs op bij Walibi Flevoland. De Federatie Agrotechniek bevestigt noch ontkent de uitlatingen. De beurs in Friesland gaat wel door.

De Landbouwwerktuigenbeurs van 14 tot en met 17 december gaat volgens WTC Expo gewoon door. Sterker, de organisatie voelt zich gesterkt nu ze voor het gebruik van de naam en officiële goedkeuring geen 100.000 euro afdracht meer aan de Federatie hoeft te betalen.

Volgend jaar zal de landbouwwerktuigenbeurs in Leeuwarden dankzij deze financiële meevaller volgens organisator WTC Expo gratis en betere parkeergelegenheid bieden. Door het grote aantal bezoekers was parkeren vorig jaar voor veel mensen een serieus probleem.

Gemeente en provincie hebben nu volgens WTC Expo de handen ineengeslagen. Direct grenzend aan het complex zelf komen 1000 extra parkeerplaatsen, terwijl op 5 minuten loopafstand 2000 plaatsen worden gecreëerd.

Of registreer je om te kunnen reageren.