Home

Achtergrond 141 x bekeken

Een echte Brit praat over het weer

Britten praten het liefst over het weer, wachten netjes in de rij en houden van sarcasme.

Dat bleek vandaag uit Brits onderzoek.

Onderzoekers vroegen aan vijfduizend volwassenen waar de Britten in uitblinken. Bij 58 procent stond praten over het weer bovenaan. Meer dan de helft vindt verder dat een echte Brit veel televisie kijkt, vooral soaps, veel drinkt en dol is op koopjes.

Ook kijken ze graag vanachter de gordijnen naar wat de buren uitvoeren en klagen ze graag. Ondanks dat het uiten van emoties niet typisch Brits is, zei 22 procent van de ondervraagden op onepoll.com dat zelfspot typisch Brits is. Slecht kunnen dansen en dol op gefrituurd eten vielen net buiten de top tien.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.