Home

Achtergrond 192 x bekeken

Doden en overlast door sneeuw in Duitsland

Het winterse weer heeft in Duitsland twee levens geëist en voor veel overlast gezorgd.

Dat heeft de politie maandag laten weten. In Soest in de deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen is in het weekeinde een 43-jarige man door bevriezing om het leven gekomen. In Sleeswijk-Holstein overleed een 59-jarige vrouw zondag door een combinatie van alcohol en kou.
Vijftien mensen raakten lichtgewond door een ongeval maandagmorgen met een bus in Nederbeieren. In de buurt van Haunersdorf in Beieren sloeg een tankwagen door de gladheid om. De chauffeur raakte lichtgewond.

In Oostenrijk is het risico op lawines toegenomen door de grote hoeveelheid sneeuw die in het weekeinde is gevallen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.