Home

Achtergrond

De Boon voorzitter handelsplatform

Herman de Boon wordt voorzitter van het handelsplatform dat morgen wordt opgericht. Het platform moet de belangen van de groothandel in Nederland beter waarborgen.

Het handelsplatform vloeit voort uit het samenwerkingsverband dat ondernemingsorganisatie VN)-NCW en het Nederlands Verbond van de Groothandel (NVG) vorig jaar hebben gesloten. Het platform is bedoeld om de rol en de positie van de groothandel te versterken. Daarbij richt deze organisatie zich in eerste instantie op de logistieke functie, het onderwijs, internationaal indernemen en internationaal duurzaam handelen. Ook wil VNO-NCW via deze weg meer bekendheid geven aan het grote belang van de groothandel voor de Nederlandse economie. “Het besef dat de groothandel een gigantische bijdrage levert aan welvaart en werkgelegenheid in Nederland moet zeer breed, maar vooral ook bij politici en beleidsmakers, toenemen”, aldus VNO-NCW.

Of registreer je om te kunnen reageren.