Home

Achtergrond 176 x bekeken 2 reacties

Bush waarschuwt voor protectionisme

De Amerikaanse president George W. Bush waarschuwde wereldleiders vandaag voor protectionisme. Hij deed dat vlak voor aanvang van het topoverleg tussen de G20, de negentien grootste economieën in de wereld en de Europese Unie.

,,Een van de gevaren tijdens een crisis als deze is dat mensen zullen beginnen met het opstellen van protectionistisch beleid.'', zei Bush. ,,Ik kijk uit naar de discussies vandaag. Er is nog veel werk aan de winkel'', voegde hij daaraan toe.

De Duitse bondskanselier Angela Merkel zei voor aanvang van de vergadering dat er een grote algemene bereidheid bestaat om te zorgen dat zo'n crisis zich niet zal herhalen en om de wereldwijde economie zo snel mogelijk te doen herleven.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Boer

    Na alles wat ie gedaan en veroorzaakt heeft, nog steeds die vette grote texaanse bek. Blij dat ie vertrekt

  • no-profile-image

    pete

    De pot verwijt de ketel...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Of registreer je om te kunnen reageren.