Home

Achtergrond 396 x bekeken

Bromeliakwekerij LKP Plants genomineerd als beste tuinbouwbedrijf

LKP Plants in Moerkapelle is genomineerd voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2009. In totaal zijn vier bedrijven genomineerd. Begin december wordt de winnaar bekend gemaakt.

LKP Plants is voor de prijs voorgedragen door Flynth Adviseurs en Accountants. Volgens de jury die LKP Plants tot een van de vier kanshebbers op de prijs is gebombardeerd, is het bedrijf marktleider in Bromelia potplanten en gaat het zeer marktgericht te werk door alleen de allerbeste kwaliteit in een compleet assortiment aan te bieden.

Op het gebied van automatisering, samenwerking en energie vervult het bedrijf volgens de jury een voortrekkersrol waarbij zij openheid van zaken geeft aan collega’s, leveranciers en handelaren met het uitgangspunt dat ze er samen sterker van worden. Het potplantenbedrijf heeft drie concurrenten: A.C. Hartman Beheer BV, Red Star Trading en Van den Berk Boomkwekerijen B.V.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.