Home

Achtergrond

Bonus populairder dan kerstpakket

Werkgevers die zich de hersens pijnigen hoe zij hun werknemers met Kerstmis zullen belonen, kunnen beter voor een bonus dan een pakket kiezen.

Dat blijkt uit een onderzoek van Unique Uitzendbureau op www.unique.nl. Bijna de helft van de ruim 1250 mensen die antwoord gaven op de vraag naar welk kerstgeschenk zij uitzien, koos de bonus. Ruim 35 procent heeft liever een kerstpakket. Een geschenkbon valt bij 9 procent in de smaak en een gift aan een goed doel heeft de voorkeur van 7 procent.

Algemeen directeur Michel de Lassacquère van het uitzendbureau is niet verbaasd. In een tijd waarin de kredietcrisis hoog op de agenda staat, is het niet verwonderlijk dat werknemers voor een financieel extraatje kiezen, meent hij.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.