Home

Achtergrond

Antoon Vermeer vertrekt eind 2009 als voorzitter ZLTO

Antoon Vermeer vertrekt eind 2009 als voorzitter van de ZLTO.

Dit heeft hij bekend gemaakt tijdens de algemene vergadering van deze organisatie. Het is altijd zijn intentie geweest de functie tot zijn zestigste te blijven vervullen en komend najaar bereikt hij die leeftijd. Vermeer blijft na november 2009 nog wel voor een nader te bepalen periode beschikbaar als voorzitter van de Raad van Commissarissen van Vion.

Vermeer is sinds 1996 voorzitter van de ZLTO/NCB. Daarvoor was hij ook al bestuurlijk actief binnen de NCB. Dit onder meer als vice-voorzitter van de NCB, als voorzitter van de kring Tilburg en als voorzitter van de agrarische jongeren.

In de algemene vergadering van 20 november is al gesproken over de procedure voor het werven van een nieuwe voorzitter. Deze procedure start in januari. De overdracht van het voorzitterschap vindt plaats in de algemene vergadering van november 2009.

Of registreer je om te kunnen reageren.