Home

Achtergrond

Agriport A7 slaat brug naar toekomst

Met de opening van de nieuwe brug over de West-Friese vaart, is vanochtend plangebied Agriport A7 officieel geopend. Van fase 1 is inmiddels 150 hectare bebouwd.

De geopende brug zorgt voor een betere ontsluiting van het plangebied. Daarom werd dit moment door de gemeente Wieringermeer en Agriport A7 bv gekozen als officiele opening van het gebied.

Na de ontvangst van de naar schatting 200 gasten in het logistieke centrum van Hiemstra en Veiling ZON trokken de aanwezigen in kolonne door het gebied. De ronde langs de imposante tuinbouwbedrijven in het gebied, waaronder Agro Care, de Wieringermeer, Kesgro, Royal Pride en Barendse, voerde langs de nieuwe brug. De brug heeft ook daadwerkelijk de naam 'Brug naar de toekomst' gekregen.

Commercieel directeur Jack Kranenburg van Agriport A7 gaf aan vol vertrouwen te zijn in de verdere ontwikkeling van het gebied. "We zien de Rotterdamse klederdracht de Wieringermeer veroveren. Dat zijn overhemden waarvan de mouwen van tevoren al zijn opgestroopt!"

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.