Home

Achtergrond 4 reacties

Actie bij McDonalds in IJsselstein

Een vestiging van fastfoodketen McDonald's in IJsselstein is zaterdagmiddag enige tijd bezet geweest. Twee actievoerders namen rond 13.00 uur plaats op het dak van het snackrestaurant. Zij droegen onder meer spandoeken met de tekst 'Vlees is Moord!' met zich mee.

Na herhaalde verzoeken van de manager van het restaurant om weer weg te gaan, verwittigde McDonald's de politie. Deze verzocht de actievoerders mee te komen naar het bureau. De aanhouding verliep volgens een zegsvrouw van de politie rustig.

Volgens RTV Utrecht zou het gaan om twee leden van de volksnationalistische actiegroep Voorpost, die regelmatig actie voert tegen de veramerikanisering van de samenleving. De politie kon dit zaterdagmiddag echter niet bevestigen.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  gert

  o,ik dacht dat het een actie was tegen te dikke kinderen

 • no-profile-image

  Arjan

  Maar wat hebben dan de spandoeken met de tekst 'Vlees is Moord!' met de actie te maken? Niet alle vleesproducten komen uit Amerika!

 • no-profile-image

  pfffffffffffff

  Ik neem aan dat die actievoerders niet van gras leven !!! En zolang er dieren zijn die gras kunnen omzetten in voedsel dat wel geschikt is voor mensen......

 • no-profile-image

  groen rechts

  Hele goede actie !
  Voorpost gaat voor Nederlandse producten en Nederlandse cultuur.

Of registreer je om te kunnen reageren.