Home

Achtergrond 783 x bekeken 9 reacties

Voetbaldieet met kip en vis, maar zonder groente

Altijd al willen weten wat topvoetballers als Thierry Henry en Fabio Cannavaro het liefste eten?

Voor €12,90 heeft hun dieet geen geheimen meer. De Europese Commissie heeft met de voetbalbond Uefa en de Wereld Hart Federatie het boek Eat for goals! uitgebracht

Het boek is bedoeld om mensen bewust te maken van een gezonde levensstijl, met goed eten en veel bewegen. Daartoe is dertien voetballers van wereldfaam gevraagd naar hun eetgedrag. Of het favoriete eten van Henry een goed voorbeeld is? Hij eet het liefst pasta met kip of vis. Groente hoeft blijkbaar niet. En klaargemaakt door zijn moeder natuurlijk.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  W Geverink

  Jan Rovers . Mischien was Jezus een vegetarier dat weet ik niet . Maar stel dat dat zo is , dan moet vooral jij er bewondering voor hebben dat jezus er voor gezorgd heeft dat meer dan 5000 mensen dat niet hoefden te zijn . Of ken je dat verhaal van de 5 broden en 2 vissen niet .

 • no-profile-image

  Rik

  Ik heb het vaker gezegd, zonder voedsel van dierlijke oorsprong is het niet compleet en leef je ongezond. Het is nu eenmaal de natuur en daartoe behoort de mens ook, we hebben een gebit voor het eten van vlees gekregen. Zielig voor de dieren? Moet je eens kijken hoe de dieren in de natuur elkaar afmaken.

 • no-profile-image

  Rik

  Bijna overal waar "te" voor staat is niet goed. Te veel vlees is niet goed maar te weinig ook niet. Onze welvaartsziektes hebben niks te maken met het eten van vlees, veel meer met te weinig bewegen.(alweer "te")

 • no-profile-image

  taeka

  Het is anders wel raar dat Chinezen en Indiers die meer gaan verdienen en overstappen op vlees en zuivel ook ineens onze welvaartsziektes krijgen.

 • no-profile-image

  Judith

  wel of geen gebit, thiery henry maakt fantastische doelpunten, is een geweldige voetballer. En hij eet net als ieder normaal mens gewoon vlees en vis. Niets mis mee. Hij beweegt wel veel, daar kunnen wij allemaal een voorbeeld aan nemen. Persoonlijk leef ik liever iets korter in de wetenschap dat ik mijn hele leven een stukje vlees mag eten, dan dat ik mijn leven moest slijten als vegetarier. Een leven met nooit meer een stukje vlees of vis....ik moet er niet aan denken.

 • no-profile-image

  taeka

  Maar wij hebben de keuze en dierlijke voeding wordt nu teveel gegeten.
  Kijk waar mensen aan doodgaan.
  Kanker, hart en vaat ziektes, dat is voor een groot deel te danken aan het eten van kadavers.

 • no-profile-image

  boer

  Welke sukkel eet er nu ook een kadaver??Vlees is veel lekkerder!Of niet saeke!!

 • no-profile-image

  Jan Roovers

  Rik (domme Rik), onze tanden zijn juist niet geheel geschikt om vlees mee te eten, ons darmstelsel al evenmin, vegetariers leven gemiddeld 10% langer, vlees verteerd niet volledig in een menselijk lichaam, slecht 80%, 20% verrot in je darmen(6mtr. bij een tijger 3mtr.) en tot slot; als alle landbouwgronden aangewend zouden worden voor vegetaries voedsel, was er voor 25 miljard (9nullen)mensen voldoende te eten.
  Jezus was ook vegetarier.

 • no-profile-image

  frans

  hoe het ook is met die voetballers weet ik niet, maar een topsporter vreet echt geen vlees er niets zo ongezond dan vlees daar wordt door die k-tboeren vanalles aan die beesten te vreten gegeven dan zit er dioxine in dan wwer schoonmaak gif .altijd is het wat waneer je vlug doodwil dan moet je vlees uit Nederland vreten (EEN BOOER KIJKT NERGENS NAAR DIE DENKT ALLEEN AAN GELD)

Laad alle reacties (5)

Of registreer je om te kunnen reageren.