Home

Achtergrond 173 x bekeken 4 reacties

Vlees van C1000 in de min

De klantenwaardering voor de vleesafdeling van C1000 heeft een enorme klap gekregen.

Dit meldt Distrifood.nl. Zes jaar lang kreeg de vleesafdeling van C1000 de hoogste waardering van Nederland. Dit jaar is C1000 niet eens meer bij de beste vijf te vinden, blijkt uit het jaarlijkse verschijnende GfK Versrapport. Em-Té komt naar voren als de supermarkt met de beste vleesafdeling van Nederland. Vorig jaar eindigde de formule nog op de zesde plaats.

Een andere opmerkelijke uitkomst is de hoge waardering van de klanten voor de AGF bij Lidl, die in deze categorie op plaats 4 weet te eindigen. Consumenten waarderen de AGF bij Lidl dit jaar hoger dan de AGF bij vooraanstaande verswinkels als Deen, Jumbo, Supercoop of Plus.

Albert Heijn presteert dit jaar het beste over de drie afdelingen samen, zonder in brood, vlees of AGF de eerste plaats te bereiken. In brood weten Jan Linders en Jumbo de koppositie te behouden en valt vooral de sterke stijging in de brood-ranglijst bij AH, Deen en Hoogvliet op.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Henny Wolff

  Als prijs allesoverheerst is er geen ruimte voor kwaliteitsdenken.

 • no-profile-image

  atlete

  Ik herinner mij nog de reclamecampange van C1000. Grote posters van een zwaargewicht slager met enorm mes in zijn hand in de bushokjes. Anti-reclame voor vlees werkt dus! Dit moet meer rondzoemen: vlees is ongezond, op sadistische wijze verkregen en alleen alternieven voor vlees kunnen de aarde redden. Groet van een springlevend gezond veganistje!

 • no-profile-image

  triatleet

  Hallo atlete, lees even het volgende stuk en je zult zeer gefrustreerd raken, ikke niet !!! http://www.agd.nl/1062855/Nieuws/Artikel/Consumptie-en-prijzen-van-vlees-zullen-stijgen.htm

 • no-profile-image

  Piet

  klopt wel, ik haal er ook geen vlees meer.
  Ik ga uberhaupt niet meer naa de c1000 of albert heijn.... duur en matige kwaliteit.

Of registreer je om te kunnen reageren.