Home

Achtergrond 151 x bekeken 2 reacties

Vijf mensen onwel bij vleesfabriek

Bij vleesfabriek Stegeman in Deventer zijn vandaag vijf mensen onwel geworden.

Uit onderzoek blijkt dat bij verhitting van vlees schoonmaakmiddel met frituurolie in contact kwam. De hierbij vrijkomende dampen veroorzaakten irritatie aan de luchtwegen bij de werknemers, meldde een woordvoerder van de politie. De afdeling waar negen mensen werken werd stilgelegd.

De vijf werknemers die problemen aan de luchtwegen hadden, zijn naar het ziekenhuis gebracht voor nader onderzoek. Vier ervan zijn 's middags naar huis gestuurd. Volgens de politie treft het bedrijf maatregelen om een dergelijk ongeval in de toekomst te voorkomen.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    polleke

    lekker gezond is dat vlees dat uit die fabriek van Stegeman afkomt ze moeten zo een ballen tent toch gelijk sluiten en afbreken het is toch van de gekke dat die troep in de voedselketen terechtkomt en wordt opgevreten door mensen

  • no-profile-image

    frans

    bij dat Stegeman hebben ze zeker nog nooit van H C C P gehoord het is niet te begrijpen dat de mensen die troep nog willen eten

Of registreer je om te kunnen reageren.