Home

Achtergrond 226 x bekeken

Veel bezoek tijdens Weekeinde van 't varken

Er zijn veel meer bezoekers geweest op de 17 bedrijven die meededen aan het Weekeinde van 't varken dan vorig jaar.

Die indruk heeft projectleider Jan Voermans van de Stichting Varkens in Zicht. Vorig jaar deden tien bedrijven mee aan het evenement. Die waren toen goed voor zo'n 5.500 bezoekers. "We hebben nu nog geen totaal beeld", aldus Voermans, "maar er zijn enkele bedrijven die tegen de duizend bezoekers hebben gemeld."

Een van de bedrijven die meedeed is de Kijk- Doe- en Zorgboerderij in Lemele. Volgens woordvoerder Anneke Jeeninga van dit bedrijf dat al veel aandacht heeft gehad de afgelopen tijd toch nog weer zo'n 200 bezoekers. "De reacties waren over het algemeen erg positief", aldus Jeeninga.

Of registreer je om te kunnen reageren.