Home

Achtergrond

Treinpas A2 vindt gretig aftrek

De speciale treinpas voor weggebruikers van de A2 vindt gretig aftrek.

Rijkswaterstaat heeft inmiddels 1200 aanvragen voor deze A2 Minder Hinder Pas binnen. Dat heeft een woordvoerster van Rijkswaterstaat laten weten.

Pashouders mogen drie maanden gratis met het openbaar vervoer reizen om de files te mijden die ontstaan tijdens de wegwerkzaamheden aan de A2. Na die periode kunnen zij een kortingskaart voor hetzelfde traject aanschaffen.

Voor de trajecten Amsterdam-Utrecht en Utrecht-Den Bosch zijn de komende drie maanden al geen passen meer beschikbaar. Reizigers vanuit Limburg richting Eindhoven en Den Bosch kunnen nog wel gebruikmaken van de A2 Minder Hinder Pas. Voorwaarde is wel dat zij minstens drie keer per week over de A2 naar hun werk reizen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.